siglasilozinca.ro folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Poți citi mai multe aici.

Poveste

Cine ești tu

Dacă citești povestea asta, înseamnă că ți-ai dat seama de puterea branding-ului și a brand-ului tău curent sau viitor. Dacă zâmbești neîncrezător la afirmația asta, probabil că te afli printre puținele persoane care nu cred deja în ce poate face un brand pentru o afacere, caz în care vom încerca să îți arătăm cele mai simple căi de îmbunătățire a performanțelor comerciale prin design.

Faptul că ai ajuns până aici ne face să credem că suntem pe drumul cel bun. 🙂

Bine ai venit, așadar! Te invităm să cunoști povestea noastră și îți dorim să scoți la lumină povestea frumoasă a brand-ului tău!

Cine suntem noi

Sigla și Lozinca este divizia de branding și rebranding a Brandtailors, una dintre cele mai importante agenții de consultanță și design de brand din România. La Sigla și Lozinca, facem proiecte de design de brand simple, rapide și utile, cu rezultate vizibile.

Cine sunt clienții noștri

Am dezvoltat lista de servicii și lista de prețuri de la Sigla și Lozinca cu gândul la întreprinzătorii care pornesc acum pe drumul minunat și dificil al antreprenoriatului, la micile afaceri în care toată familia și-a pus speranțele și munca de fiecare zi, la profesioniștii independenți pentru care reputația și brand-ul personal pot face diferența între succes și eșec și, nu în ultimul rând, la echipele de marketing din companii mari care vor să dezvolte alături de noi proiecte simple și la obiect de design de brand.

Aceștia sunt oamenii cu care lucrăm și cărora le ilustrăm viziunea și obiectivele de business cu cele mai potrivite soluții de design de brand.

Cum a început totul

La Brandtailors, primim foarte multe cereri de oferte de la antreprenori și companii dintre cele mai diverse, care apreciază lucrurile pe care le facem împreună și de cele mai multe ori rămân mulți ani alături de noi.

Foarte multe dintre aceste cereri vin din partea unor companii aflate la început de drum sau a unor companii mici și mijlocii care, deși înțeleg perfect rolul și beneficiile unui program de branding sau rebranding și își doresc să lucreze cu noi, au diverse limitări în a lucra un proiect complex de consultanță de brand – fie nu au o echipă de marketing care să coordoneze un astfel de proiect, fie compania nu este încă pregătită pentru un astfel de proiect, fie – cel mai frecvent – bugetul curent nu poate susține costurile unui proiect sofisticat și laborios.

Problema era, însă, că și noi ne-am fi dorit foarte tare să lucrăm alături de acești antreprenori, fiindu-ne pe de altă parte imposibil să ne încadrăm în limitele bugetelor lor. Așa a apărut ideea dezvoltării diviziei de design de brand Sigla și Lozinca, o divizie adresată dezvoltării de brand-uri de companie, de produse și servicii pentru start-up-urile și IMM-urile din România.

Ce vrem să realizăm

Prin lansarea noii divizii Sigla și Lozinca, ne propunem, bineînțeles, să facem proiecte frumoase de branding și rebranding pentru companii mici, susținute de o viziune antreprenorială solidă și inspirațională. Pentru asta, nu vom ezita să împărtășim experiența noastră acumulată în proiecte dezvoltate în beneficiul celor mai vizibile și mai valoroase brand-uri românești.

La fel de important pentru noi este, însă, să contribuim la dezvoltarea disciplinei de branding și la creionarea unei culturi vizuale armonioase în mediul comercial din România. Ca să putem face asta, avem nevoie de ajutorul start-up-urilor pornite de oameni deștepți și talentați și de IMM-urile care fac lucrurile să se miște spre mai bine.

 

Echipa
logo-brandtailors

Gratuit! Ultimul Ebook Sigla si Lozinca