siglasilozinca.ro folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Poți citi mai multe aici.

Campanii de brand awareness

Management de brand

De cele mai multe ori deținătorii de branduri aleg să dezvolte campanii punctuale de promovare a unei oferte sau promoții, însă, nu conștientizează că și mai important este să stabilizeze poziția brandului în mintea consumatorului prin campanii de imagine, de brand awareness deoarece aceste campanii îl fac cunoscut și întăresc poziția brandului în mintea consumatorilor.

Construim brand awareness cu cele mai nesemnificative lucruri pe care le facem în fiecare zi, de la utilizatrea logo-ului de brand în semnătura de email, la comunicarea pe care o facem prin intermediul paginilor de social media pe care le deține brandul, până la campanii de brand, în care sunt mai multe medii integrate care converg către același scop.

Prin campanii de brand awareness, brandul tău va deveni în timp prima opțiune atunci când consumatorul va fi pus în situația să aleagă un produs în defavoarea altora.

Gratuit! Ultimul Ebook Sigla si Lozinca