siglasilozinca.ro folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Poți citi mai multe aici.

Design Site (1 pagină – landing page)

Manifestări online

Dacă online nu e, nimic nu e! Așa că este important ca de la bun început să luăm în considerare dezvoltarea unui landing page de site, să ne asigurăm de disponibilitatea domeniului pe care intenționăm să îl utilizam și chiar să îl rezervăm încă de la inițierea proiectului. Este drept că la început nu vom avea nevoie de un site complex și că este suficient să dezvoltăm un design de landing page care să ofere informații minime celor care ne caută online, unde să ne poată scrie dacă vor să ne contacteze.

Chiar dacă este o pagină statică asta nu înseamnă că designul landing page-ului nu va respecta elementele de identitate grafică utilizate în restul materialelor de comunicare în așa fel încât să fim coerenți atât în manifestările online cât și în cele offline. Această pagină poate juca roluri multiple, de la o simplă prezentare a produselor la comunicarea unei promoții sau chiar anunțarea lansării site-ului propriu-zis.

Observații

Se vor oferi 3 propuneri de design de pagină de landing, fără funcționalități.

Elemente livrabile

Pentru landing page se va livra un fișier electronic, editabil (psd).

Gratuit! Ultimul Ebook Sigla si Lozinca