siglasilozinca.ro folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Poți citi mai multe aici.

Design materiale de comunicare la raft

Materiale tipărite

Destul de des suntem atrași la raft acolo unde vedem un people stopper sau un alt material atârnând de raft ca să vedem ce scrie acolo. Suntem curioși prin natura umană și pe asta mizăm atunci când alegem să folosim acest fel de materiale pentru a atrage cumpărătorii să vină mai aproape de produsele noastre. Sunt materiale pe care le folosim fie să semnalizăm un produs nou lansat fie pentru a comunica o promoție.

Sunt materiale care îi fac pe cumpărători să interacționeze cu produsul, să pună mâna pe ambalaj și să citească ce scrie pe el. Deja, în acest moment, distanța până la decizia de cumpărare s-a mai micșorat cu un pas.

Observații

Se vor dezvolta 5 dintre aceste materiale la alegere: poster/afiș, flyer, restieră, program magazin, wobbler, shelf liner/separator de raft, etichetă de preț.

Elemente livrabile

Pentru materialele de comunicare la raft se va livra un fișier cu documentele celor 5 materiale selectate în format electronic, editabil (tiff, ai, eps).

Gratuit! Ultimul Ebook Sigla si Lozinca