siglasilozinca.ro folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Poți citi mai multe aici.

Design Site (10 pagini cu funcționalități standard)

Manifestări online

Înainte să fie trasă o singură linie în designul de site trebuie dezvoltată și stabilită structura acestuia, care clarifică regulile de navigare ale utilizatorului în site.

În funcție de ce vrem să scoatem în evidență și care sunt paginile din site unde vrem sa ajungă utilizatorii, vom construi și design-ul site-ului în consecință, astfel încât să subliniem traseul pe care trebuie să îl parcurgă, utilizând elemente grafice bine plasate, pastrându-ne în același timp în sistemul grafic de design al brandului.

La rândul nostru, dat fiind că utilizăm în mod constant mediul online, ne putem da seama cu ușurință cât de important este ca un design de site să fie intuitiv, bine structurat și cu informații relevante.

Observații

Se vor oferi 3 propuneri alternative de design în limita a 10 tipologii de pagini. Sunt excluse din cadrul acestui serviciu website-uri de genul magazinelor online cu aplicații de cumpărare integrate.

Elemente livrabile

Pentru designul site-ulu se va livra un fișier electronic, editabil (psd).

Gratuit! Ultimul Ebook Sigla si Lozinca