siglasilozinca.ro folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Poți citi mai multe aici.

Design stand expozițional

Materiale tipărite

Standurile expoziționale sunt gândite și dezvoltate pentru participările la târguri și expoziții și sunt o bună oportunitate pentru clientul nostru să intre în interacțiune cu brandul, fie că vorbim de degustări de produse pentru brandurile producătoare de bunuri, fie de testarea unor aparate, jocuri și alte sisteme similare, fie pur și simplu prin interacțiunea cu un reprezentant al companiei care îi poate răspunde la toate nelămuririle pe care le-ar putea avea. Este locul potrivit să îi captăm atenția publicului țintă și să îi facem o introducere cu privire la ce înseamnă brandul pe care vrem să i-l comunicăm, și principalul fel în care îi vom putea stârni interesul este prin designul standului si experiența pe care o poate avea cu brandul în cadrul acestuia.

Date fiind aplicațiile variate pe care le pot avea, aspectul standurilor expoziționale poate să varieze în funcție de acestea dar și de spiritul și felul în care se manifestă brandul prin elementele grafice de identitate vizuală.

Observații

Se vor face 3 propuneri de amenajare de stand expozițional.

Elemente livrabile

Pentru designul de stand expozițional selectat se va livra un fișier electronic cu o machetă a standului.

Gratuit! Ultimul Ebook Sigla si Lozinca